Tündérszépek – 2022

Végéhez ért a 2022-es Tündérszépek országos szépségversenyünk. 2022 Tündérszépe Pesti Viktória (Zala megye) lett. Első udvarhölgynek Fehér Fannit, második udvarhölgynek Magda Liliánát (mindkettő Budapest és Pest megye) választották. Az idei megmérettetés Közönségdíjas címét Pozsgai Florentina (Nógrád megye) vitte haza.

Makarova Szintia
23, Székesfehérvár

– Van egy középfokú végzettségem és elvégeztem egy sminkes OKJ tanfolyamot is. Sajnos nem a szakmában dolgozom, jelenleg egy motelben vagyok recepciós. A versenyre már régóta szerettem volna jelentkezni, csak valaki mindig lebeszélt, de idén vettem a bátorságot és jelentkeztem. Szeretem, ha fotóznak, ha szerepelhetek, és kíváncsi vagyok mit hozok ki ebből a versenyből, valamint a verseny mit hoz ki belőlem. Nagyon spirituális személynek vallom magam és érdekel a pszichológia is. Mindig mindennek tudni akarom az okát, és választ akarok kapni a miértekre, folyton ezek járnak a fejemben.

A 23 éves 165 cm magas Makarova Szintia a Mérleg jegyében született. Kedvenc ételei az olasz konyhához köthetőek, kedvenc itala pedig a tea és a gyümölcslevek. A legújabb slágereket kedveli, ha zenéről van szó, ha pedig parfümről, akkor a friss illatok az abszolút befutók. 

 

Tündérszépek – 2022