Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, mely a regionális fordulóval kezdődött. Ide maximum ötvenen juthattak be a szakmai zsűri döntése nyomán. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket. Április 29. 10:00 és május 30. 23:59 között a szavazók minden vármegyében egy 2 főre szóló wellnesshétvégét nyerhetnek. A játék részleteit itt találja.

Szabó Stefánia
21, Nyírábrány

Szabó Stefánia, a 21 éves nyírábrányi lány két éve irodai adminisztratívként dolgozik, a versenyre pedig azért jelentkezett, mert szeretné magát ebben is kipróbálni, illetve régóta érdekli a modellkedés és a fotózás. Nem volt még ilyenben része, de úgy érzi, ha sikerülne valamit kihozni ebből, akkor egy új és fantasztikus dolog indulna el az életében.

 

A 165 cm magas lány a Mérleg jegyében született, kedvenc étele a szezámmagos csirke, amelyhez szívesen fogyaszt Zéró Colát. Kedvenc zenéje Ed Sheere Shivers című száma, míg parfümök közül leginkább az Armani Si nevű illatát választja. 

Tündérszépek – 2022