Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Szabóné Bogdán Adrienn
26, Kisbér

Vidám és pozitív személyiségnek tartom magam, úgy gondolom, az életben az életben mindig a jó dolgokra kell összpontosítani és ezekre építeni a mindennapokat.Jelenleg főállásban dolgozom,. A terveim között szerepel a nyelvtanulás, a spanyol nyelv keltette fel leginkább az érdeklődésemet. Szabadidőmben szeretek sportolni, hiszen fontos az egészségünk, olvasni és mindenek előtt fotózásokra járni. Ekkor érzem azt, hogy teljesen ki tudok kapcsolódni. A versenyre azért jelentkeztem, mert úgy gondolom, minden lehetőséget ki kell használni az életben, és küzdeni kell az álmainkért.

 

A 157 centiméter magas Adrienn a Kos jegyében született, kedvenc étele a gyros, itala az ásványvíz.Zenei téren mindenevő, de főleg a 80-as, 90-es évek zenéit szereti. Parfümben a Pepe Jeans és a S. Oliver a kedvence.

Tündérszépek – 2020