Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Tótpeti Lili
18, Nagykanizsa

– A Mező-gimnáziumban tanulok, most készülök az érettségire. Korán, már 4 éves koromban kezdtem el lovagolni, azóta is imádom a sportot. Feltölt energiával, lendületet ad az iskolában és teljesen kikapcsol. Ezért sok időt töltök a lovammal Habcsókkal, nagyon szeretném jobban megismerni, a mozdulatait, a viselkedését. Ez azért is fontos, mert együtt versenyzünk a díjugrató bajnokságban. Nem olyan régen kezdtünk, néhány viadalon már megcsillogtatta a tudását, remélem hosszútávon együtt még ügyesebbek lehetünk. Emellett érdekel a modellkedés is, ugyan még sosem foglalkoztam vele, de kipróbálnám magam a kifutón. A Tündérszépek 2020 szépségversenyt pedig egy jó kihívásnak tartom.

Lili 170 cm magas, a Rák jegyében született. Kedvenc étele a tiramisu, italok közül pedig a narancslé a favorítja. Legszívesebben Calvin Harris zenéjét hallgatja, parfümből pedig a Chanel-t választja. 

Tündérszépek – 2020