Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny. A legszebbeket a zsűri juttatta a döntőbe. Az olvasók szavazatai alapján pedig minden régióból egy lány jutott a következő körbe, amely június 6-án kezdődött, ebben a körben június 20-ig lehet szavazni. A tét nem kicsi, hiszen a Tündérszépek győztese, vagyis a szépségkirálynő 1 éves OMODA 5 személyautó használatot nyer, valamint kozmetikai szépségcsomagot és mobiltelefont is kap ajándékba.

Nagy Vanessza Noémi
19, Szolnok

Nagy Vanessza Noémi vagyok, 19 éves. Tanulmányaimat a Csanádi Árpád Sportgimnáziumban végeztem, jelenleg személyi asszisztensként dolgozom. Első sorban azért jelentkeztem a versenyre, mert szeretnék fejlődni és megvalósítani céljaimat. Úgy érzem, a mai világban szükség lenne a női társadalom összekovácsolására. Királynőként fontos lenne számomra, hogy pozitív értékeket közvetítsek, valamint rávilágítsak a természetesség fontosságára. 14 évesen Budapestre költöztem a sport karrierem érdekében. Magyar bajnok sprinternek és többszörös válogatott atlétának tudhattam magam. Jelenleg is szerves részét képezi mindennapjaimnak a sport. Kisebb korom óta részt veszek fotózásokon, amiket nagy kedvvel és odaadással végzek. Remélem, lesz szerencsém új embereket megismerni, és tapasztalattal, élménnyel gazdagodni. És persze egy koronával is.

Vanessza 171 centiméter magas, csillagjegye kos. Kedvenc étele anyukája töltött káposztája, kedvenc ital az epres limonádé. Kedvenc dala a Cant fight the moonlight, kedvenc parfümje pedig a Guess Seductive Noir.

 

Tündérszépek – 2022